Värdering som sätter objektet i centrum

Expertkunskaper och engagemang ger både säljare och köpare bäst förutsättningar för en affär.

Rätt värdering ger rätt auktionspris

Varje värdering är ett förtroende som vi vill förvalta på bästa sätt. Med en värdering som grundar sig på fakta, expertkunskap, efterfrågan och marknadspris får du alla möjligheter till ett riktigt bra pris på en auktion. Det ger både köpare och säljare rätt förutsättningar när auktionen startar, och innebär alltid att du kan förvänta dig en realistisk prisbild när du vänder dig till oss.

Våra experter värderar

När du väljer Gästriklands Auktionskammare kan du vara säker på att det är experter som tar hand om ditt föremål för värdering. Här finns över 30 års samlad erfarenhet med spetskompetens inom konst och silver. Men, du har också tillgång till ett nätverk som snabbt hjälper till när vi får in föremål som är ovanliga eller om det behövs ytterligare kunskap för att nå fram till rätt värde. Det ger dig trygghet och säkerhet, när auktionen startar så är startpriset välgrundat. Det ger dig också möjlighet att sätta ett rimligt bevakningspris som gör att ditt föremål inte säljs till ett underpris.

Tre grundprinciper när föremål värderas av Gästriklands Auktionskammare:
​​​​​​​Detaljer är det som är grunden i en riktigt bra värdering, och det är ditt föremål garanterat när du lämnar det till oss. Dokumentationen är oerhört viktig för oss.

Både köpare och säljare ska kunna dra nytta av en värdering. Säljare för att få en bra prisbild och kunna räkna på vad ett föremål kan säljas för. Köpare ska kunna investera rätt och rimligt för ett föremål.

Alla objekt har en historia och ett affektionsvärde, och ibland säljs föremål under svåra omständigheter. Respekt vid hanteringen av föremålet, personlig service och ett ärligt bemötande är hygienfaktorer hos oss. 


Har du föremål som du vill ha värderade?

Skicka ett meddelande till oss genom att fylla i dina uppgifter och kort beskriva vad du vill ha värderat. Du kan också nå oss på 026-10 13 33 eller via mejladressen info@gastriksak.se.